Ballbusting.network

Find your ballbusting friends

Ballbusting.network

Find your ballbusting friends

Ballbusting.network

Find your ballbusting friends

Forums Support Everything is broken.

last updated by Sparkie Shock 6 months ago
3 voices
4 replies
  • Creator
    Topic
  • #7702
    George
    Participant
      @bottm4fun

      Far as i can tell, nothing works on this site.  nothing.  What can i do?  nothing!  That’s what’s wrong.

    • Author
      Replies
      • #7831
        Sparkie Shock
        Participant
          @sparkieshock

          Hi Henry .. I hate to add to your woes but I’m noticing that the pics in my gallery are kinda gone. You can see two I added just recently but the rest are no visible .. but you can still access them through the notifications when people have liked them? .. Seems that there may be some Database linking errors going on. Oh yes .. and most of my notifcations are blank.

          Not a big priority .. certainly you should enjoy your xmas holidays before worrying about this. But in the new year I would be much obliged if the galleries could be taken a look at. Many thanks.

          • #7834
            Henry
            Keymaster
              @enrico

              After your post, I checked and all the photos and videos are not displayed in the Media section of the user profile. This is related to an update of the plugin that manages the profile page. All the photos and videos are still saved. I involved the company that provides the plugin for a resolution.

              Thank you sot your post.

              Henry

              1 user thanked author for this post.
            • #7841
              Sparkie Shock
              Participant
                @sparkieshock

                Yeah I felt sure that the actual media data was still there as you could view them when clicking on the blank notifications (clearly where someone has left a like or such) .. but it was also clear that the links to the media section on the profile is missing. Anyways .. glad I could help.

            • #7711
              Henry
              Keymaster
                @enrico

                Yes, an update of a component went wrong. Now, I’m working to fix it.

            You must be logged in to reply to this topic.

            Forums Support Everything is broken.

            Chat
            Loading the chat ...